3 pre-windows 10 truks die het waard zijn om te herbekijken.

Bent u ook iemand die weigert te upgraden naar Windows 10, enerzijds uit schrik, of anderzijds om puur praktische redenen dat bijvoorbeeld programma’s die u gebruikt niet meer zouden werken op het nieuwe besturingssysteem? In dit artikel zal ik het kort even hebben over enkele tips die het waard zijn om eens te herbekijken, deze tips maken het werken op de pc een stuk aangenamer of comfortabeler. Indien u twijfelt of u dit wel correct doet, kan u altijd contact opnemen met een ervaren computer hersteller die dit wel eens voor u zal uitleggen of voor tonen.

Windows tips1. Te veel kaders tegelijkertijd open.

Dit is ook wel eens desktop shake genoemd, wanneer je te veel kaders geopend hebt en je wil ze vlug allemaal sluiten, behalve hetgeen waar je in aan het werken bent, kan u dat ene kader vastnemen aan de bovenrand, en gewoon heen en weer schudden met het kader, op deze manier zullen alle andere overbodige kaders vanzelf sluiten.

2. Meer zend naar opties.

Als je af en toe zend naar… gebruikt, maar je telkens een verder gaande optie moet gebruiken is de volgende tip zeer handig. Wanneer je rechts klikt op een bestand krijg je enkel de basis mogelijkheden van de zend naar optie, maar wanneer je echter voordat je rechts op de betreffende map klikt, eerst Shift op uw toetsenbord ingedrukt houdt, krijg je veel meer mogelijkheden, en kan je dus terug vlotter werken met uw computer.

Dit waren heer kort 2 handige tips die het werken met uw computer terug een stuk aangenamer maken. Indien je nog meer truks wenst aan te leren kan je altijd contact opnemen met een ervaren computer hersteller. De meesten kennen wel nog wat andere truks en tips die het werken met de computer, onder het Windows besturingssysteem weliswaar een heel stuk aangenamer te maken.In