3 voordelen van online boodschappen doen

Niet sjouwen met zware tassen naar de auto en die er dan weer thuis uithalen. Lekker vanuit de luie stoel de boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om hun boodchappen online te bestellen. Hieronder dan 3 voordelen van online boodschappen doen.

Het is tijdbesparend

Bedenk hoeveel tijd je kwijt zou zijn aan het rijden naar de supermarkt, parkeren, het boodschappen doen en dan weer naar huis rijden. Dat is heel wat. Door uw boodschappen online te bestellen bespaart u heel wat tijd, die weer gebruikt kan worden om iets anders te doen. Bijvoorbeeld een bezoekje aan de sportschool.. Ook kunt u op elk moment van de dag uw bestelling plaatsen.

Bezorgen of zelf ophalen

Bij het plaatsen van uw online bestelling kunt u zelf aangeven waar en wanneer uw boodschappen geleverd moeten worden. U hoeft dan niet onnodig lang op uw boodschappen te wachten. Indien nodig wordt het zelf tot in de keuken bezorgd, dus hoeft u ook geen zware tassen op te tillen. Als u de tijd niet heeft om te wachten totdat de boodschappen zijn bezorgd, kunt u ervoor kiezen om ze zelf op te halen bij een pick-up point zodra het u uitkomt.

Geen onnodige koopjes

het is gebleken dat mensen die online hun boodschappen doen veel minder impulsaankopen doen, dan zij die echt naar de supermarkt gaan. Verder is het ook handig dat u nog even kunt kijken of u bepaalde producten in voorraad hebt, voordat u gaat bestellen zoals de Albert Heijn Box.