Alles in 1 vergelijken

Voor het vergelijken van uw alles in 1 pakket voor televisie, internet en bellen kunt u terecht op de site allesin1checker.nl. Deze site is betrouwbaar en veilig en geeft u snel een vergelijking van de prijzen van de alles in 1 pakketten die door de diverse providers worden aangeboden. Bent u op zoek naar een concurrerend aanbod neem dan eens een kijkje op deze site.

 

Het alles in 1 pakket

Een alles in 1 pakket is één abonnement voor televisie + internet + bellen.  Zo’n combinatie-pakket is voordeliger dan een abonnement voor televisie, internet en bellen afzonderlijk. Er zijn veel variaties mogelijk voor zo’n alles in 1 pakket. Je kiest voor glasvezel of kabel, vervolgens maak je een keuze voor de snelheid van je internetverbinding, voor veel of weinig bellen en je maakt een keuze uit de opties voor televisie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een extra zenderpakket of voor de mogelijk-heid programma’s op te nemen.

 

Internet + televisie of internet + bellen

Behalve het alles in 1 pakket worden er ook 2 in 1 pakketten aangeboden. Hierbij gaat het onder andere om  één abonnement  voor internet + tv, waarvoor u kunt kiezen als u geen vaste telefoonaansluiting wenst. Omdat de meeste consumenten tegenwoordig gebruik maken van een mobiele telefoon zijn er een aantal die een vaste telefoonaansluiting niet meer nodig vinden.

Ook een 2 in 1 pakket is het combi-abonnement voor internet + bellen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld kiezen als u naar tevredenheid een televisie-abonnement hebt bij een andere provider.

De 2 in 1 combipakketten zijn ook weer voordeliger dan twee abonnementen afzonderlijk.

 

Het maken van de pakketkeuze

Bedenk wat u nodig hebt. Gebruikt u altijd uw mobiele telefoon dan heeft u misschien geen behoefte  aan een vaste telefoonaansluiting. U kunt dan kiezen voor het televisie + internet abonnement. Bedenk of u alleen gebruik maakt van de reguliere zenders of dat u extra zenders wilt voor bijvoorbeeld films of sport. Extra zenderpakketten maken het abonnement duurder. Een hogere snelheid dan een lagere snelheid voor de internetverbinding maakt het abonnement ook duurder. Let hierop bij het vergelijken van de pakketprijzen van de verschillende aanbieders.

 

Vergelijken bij allesin1checker.nl

Bij allesin1checker.nl  vergelijkt u snel en eenvoudig de prijzen van alle abonnementen  die door de verschillende providers worden aangeboden. U kunt door te vergelijken veel geld besparen. U vult in wat u wensen zijn en vervolgens maakt u de keuze voor het pakket dat aan uw persoonlijke wensen voldoet tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Alles in 1