Autoverhuur Curaçao

Voor autoverhuur op Curaçao ben je bij www.autohurenopcuracao.nl aan het goede adres. Wij zijn een Nederlands stel gevestigd in Curaçao om jou een zo goed mogelijke auto te kunnen bieden. De kwaliteit die je in Nederland bent gewend, maar dan voor een tropisch tarief. Al vanaf € 14,- per dag huur jij een auto bij ons op Curaçao.

Veel verschillende type auto’s

Omdat niet iedereen hetzelfde is hebben wij een grote reeks aan auto’s beschikbaar waarbij er voor ieder wat wils beschikbaar is. Wil je in een cabrio Jeep over het eiland touren? Geen probleem. Maar ook een kleine budgetauto is beschikbaar als je op de centen moet letten. En ben je met een grote groep? Onze SUV biedt plaats aan 6-7 personen.

Opties bij de auto’s

De auto’s komen met verschillende opties. Elke auto heeft in ieder geval een kaart van Curaçao, maar als je echt gehecht bent aan een TomTom kun je die er bij ons gewoon bijhuren. De auto’s zijn all-risk verzekerd voor één persoon, maar wil je met twee personen rijden? Dan kun je dat aangeven en regelen we dat direct. Gemak dient de mens.

Altijd bereikbaar

Heb je vragen of heb je interesse om een auto te huren? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op, dan kijken we samen verder wat de mogelijkheden zijn. Dus voor autoverhuur op Curaçao zoek je niet verder, maar kijk je verder op onze website. Succes gegarandeerd.