Belgie en vermogensbeheer

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!


Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert


Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Het zelf selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders is een hele lastige klus. De verschillen tussen de beheerders zijn erg groot. Verschillen in beleggingsbeleid, specialisme, aantal klanten, kostenstructuur, omvang, eigendomsverhouding, beloningsbeleid etc. Een goede vermogensbeheerder is ook niet automatisch voor u een geschikte beheerder.

Oranje Vermogensmanagement BV is een discreet en ervaren vermogensadviseur voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door vrijblijvend gebruik te maken van onze diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van. Wij hebben de jarenlange ervaring om u als belegger te informeren over hoe het nu eigenlijk in de Vermogensbeheerwereld werkt.

Donderdag leek het erop dat de vloer onder de beurzen werd weg getrokken. Het begon langzaam, maar gedurende de dag bleven de beurzen dalen. Op vrijdag kwam een herstel, dat het verloren terrein bijna helemaal weg kon werken. Maar voor de week moesten de beurzen toch terug. De Dow-Jones verloor 0,31% voor de week en de S&P verloor 0,44%. De Nasdaq was de grootste verliezer met een daling van 1,7% voor de week. Op zich geen spannende cijfers. Maar wat ons zorgen baart is dat de daling kwam, terwijl de kwartaalcijfers van bijvoorbeeld Apple (AAPL) niet slecht waren. Ook Apple moest in koers terug. Dit was een zaak van “bezit van de zaak, einde van het vermaak”. Het was een week waarin ook de FED met neutraal nieuws naar buiten kwam. Dat zou eigenlijk moeten zorgen voor verdere stijgingen. Met verdere stijgingen, hadden we ook nieuwe records neergezet. Maar dat was niet het geval. Technisch daalden we donderdag tot onder een belangrijk steunpunt van 2.090 in de S&P 500. Op vrijdag wisten we deze  grens weer te overschrijden. De vraag is nu of we maandag hierboven blijven. Mocht dat niet het geval zijn, dan zullen we dalen tot 2.040. Mochten we daar doorheen gaan, dan zullen we een daling krijgen van rond de 5%.