Ben je erg bij de tijd? Kies dan een leuke en moderne kalender 2017 en 2018 uit!

Het jaar 2017 is nu al veelbewogen te noemen. Het is het jaar waarin er in de Verenigde Staten voor het eerst een president ingezworen werd die zich op politieke noch militaire ervaring kon beroepen. Waarin de G20 top in Hamburg plaatsvond met veel protestacties. En bovendien was Nederland in 2017 het toneel voor verkiezingen, voor het eerst sinds 1998 nadat een kabinet de gehele parlementaire periode voltooide.

Deze en vele andere gebeurtenissen hebben al een vaste plek op de kalender 2017. En in jouw persoonlijke leven zal zich ook al het een en ander af hebben gespeeld. Maar staan er misschien ook nog belangrijke dingen te gebeuren? Een concert? Een examen? Een belangrijk project op je werk, een vakantie, een feest dat je absoluut niet mag missen? Al deze data kun je gemakkelijk bijhouden door een kalender 2017 met weeknummers. Hierop zijn alle belangrijke data even gemakkelijk terug te vinden als te noteren, waaronder nationale feestdagen en de maanstanden van 2017.

kalender

Kalender 2017

Wees volledig bij de tijd met een kalender 2017. Hoe word jij het liefste aan de tijd of datum herinnerd? Met een polshorloge kom je al een heel eind. En natuurlijk kun je tevens kiezen voor een papieren jaarkalender als kalender 2017. Maar wat dacht je van een handige klok die je van elke datum op de hoogte houdt? Topcadeau.nl biedt je de keuze uit verschillende klokken die tevens dienst doen als kalender 2017.

Kalender 2017 retro

Je kent ze vast wel, van die ouderwetse ‘flipover’ klokken. In films en series worden ze veel gebruikt om het verstrijken van de tijd een dramatische impuls te geven. Natuurlijk zijn we tegenwoordig digitale klokken en vooral horloges gewend die allerlei uitgebreide functies hebben. Maar ben of ken jij iemand die voor dit jaar nog een handige tijdsindicator zoekt? Kies dan voor een retro klok voor op je bureau of aan de muur. Deze dient direct als een ouderwetse kalender 2017 die het jaar van dag tot dag weergeeft.

Kalender 2017 voor spionnen

007 staat bekend als de beste geheimagent ter wereld. Maar hij is nergens zonder zijn te gekke gadgets. Een pistool vermomd als pen, een telefoon vermomd als agenda, een straaljager vermomd als hotdog kraam, je kent het wel. Maar wat dacht je van een kalender dan wel kalender 2017 vermomd als camera? Voor alle meesterspionnen in spe bestaat er een klok met een spycam. Leuk om te geven maar ook om zelf te gebruiken. Je hoeft de klok niet eens verdekt op te stellen. Niemand zal vermoeden dat er een camera en microfoon in zijn gebouwd. De “kalender 2017 voor spionnen” is voorzien van een bewegingssensor en wordt geleverd met afstandsbediening.

Kalender met weeknummers

Vervelend hè, die ruime datumnoteringen? Deze klus moet in week 15 geklaard zijn. Of: We willen met uw verbouwing beginnen in week 32. Maar wanneer vallen die weken dan precies? Met de juiste kalender 2017 – en 2018 – weet je altijd precies in welke week je je bevindt. Dit maakt het plannen en incalculeren van een ruime datum een stuk gemakkelijker!

Maanstanden 2017

Wil jij weten wanneer je de maan het beste kunt zien of juist helemaal niet? Een beetje kalender vertelt je wanneer de maanstanden van 2017 veranderen. Zo weet je precies wanneer het volle maan is en wanneer er een zonsverduistering plaats zal vinden. Bovendien wordt op een goede kalender aangegeven wanneer zomer- en wintertijd in elkaar overgaan. Zo kun je gemakkelijk al je klokken gelijk zetten wanneer je een uur vroeger moet opstaan. Of je blijft juist lekker zestig minuten langer liggen en je doet het later wel …

Kalender 2017 baby

Babygeluk! Wat leuk! Natuurlijk wil je dat je kind het niet te warm of te koud heeft in haar of zijn slaapkamertje. Behalve een babyfoon kun je hiervoor ook een baby comfort indicator voor gebruiken. Hierop worden de temperatuur en de luchtvochtigheid van de ruimte aangegeven. Deze bepalen het comfortniveau van de kamer waarin je baby zich bevindt. Zo kun je direct op elke situatie inspelen en de temperatuur aanpassen wanneer nodig, zodat je kindje weer lekker kan slapen.

Kalender 2017 en 2018

Dankzij de vele keuzemogelijkheden kun je zelf een kalender 2017 en 2018 uitkiezen die het beste bij je past. Digitaal, analoog, al dan niet in combinatie met een klok; niets is te gek. We bieden je een ruime keuzemogelijkheid zodat je zelf kunt bepalen hoe je de belangrijke data op de kalender van 2017 en 2018 gemakkelijk onthoudt. Ken je mensen die heel erg vergeetachtig zijn? Dan kun je ze natuurlijk een leuke kalender 2017 als geschenk voor hen bestellen! Kies uit moderne en klassieke varianten, tafelklokken en lampjes met ingebouwd analoog of digitaal uurwerk. Een kalender 2017 is één van de meest handige cadeaus die je kunt geven!

Kalender 2017 nachtlamp

Wil je tijd, datum en een licht op het nachtkastje van je kind met elkaar combineren? Dat kan! Hiervoor gebruik je de nachtlamp van Zazu uit ons assortiment. Deze heeft de vorm van een lammetje. Als het beest in slaapmodus staat, zijn haar oogjes letterlijk en figuurlijk dicht. Zo kan je dochtertje of zoontje goed zien dat het voor haar of hem ook tijd is om naar dromenland af te dalen. Als de ogen van het schaap opengaan en het kloklicht geactiveerd wordt, is het tijd om op te staan. Je kunt er zelfs voor kiezen of dit al dan niet gepaard gaat met een geluid. De nachtlamp is bedoeld voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Kalender 2017 Topcadeau.nl

Wat voor kalender 2017 je ook zoekt, bij Topcadeau.nl vind je een geschikt exemplaar! Onze kalenders en klokken zijn in diverse soorten, grootten en maten verkrijgbaar. Kun je wel een geheugensteuntje gebruiken? Of weet je iemand anders die niet bijster goed bij de tijd is? Dankzij een kalender 2017 vergeet je nooit meer een belangrijke datum. Bij Topcadeau.nl vind je deze en vele andere geschenken die net zo leuk zijn om te geven als om te ontvangen!