Bieden via een veiling op uw droomproduct

Heeft u wel eens gedroomd van een sauna aan huis, een elektrische fiets, een nieuwe auto, een biljarttafel of iets anders, wat eigenlijk buiten uw budget ligt? Dan is dit dé kans die u moet grijpen om uw droomproduct aan te kunnen schaffen, zonder dat u over uw budget gaat. U kunt namelijk bieden via een veiling. U vindt op NBD Auctions alle luxe producten die u maar kunt bedenken en u kunt er precies op bieden wat u er voorover heeft.

Wat moet ik doen?

Het enige wat u hoeft te doen is naar de website te gaan en een account te maken. Als u bent ingelogd kan het meebieden beginnen. U gaat naar het product naar keuze en u kunt invullen wat u wilt bieden. Dit moet altijd over het vorige bedrag heen gaan. Zodra de veiling gesloten is en uw bod het hoogste unieke bod is, dan heeft u de veiling gewonnen. Dit betekent dat u het product moet betalen en op de afgesproken dag moet op komen halen. U kunt dus gemakkelijk via internet, voor een lage prijs, uw droomproduct aanschaffen.

Vragen

Als u vragen of opmerkingen heeft over de veilingen op NBD Auctions dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, wat u hier kunt vinden.