DenBosch Taxi

Den Bosch Taxi Service

DenBosch Taxi Service is een jonge onderneming dat staat voor taxivervoer tegen een eerlijke prijs en is dan ook de enige in Den Bosch zonder starttarief en hanteert bovendien een voordelige kilometerprijs van slechts 2 per kilometer op het taxivervoer in en om Den Bosch. Heeft u een taxi nodig naar of van station Den Bosch, naar of van het ziekenhuis, de kapper of gezellig een avondje uit eten in Assen en omgeving, betaal dan nooit meer teveel en bestel uw taxi bij Taxicentrale Den Bosch.

DenBosch Taxi

Service & kwaliteit

De tevredenheid van u als passagier en het vertrouwen dat u in ons stelt staat op al onze diensten voorop. Onze chauffeurs bieden u dan een ouderwetse service waarbij het helpen bij het in en uitstappen, het aanreiken van de gordel, het in en uitladen van uw bagage of u even naar binnen of naar de taxi begeleiden bij een bezoek aan het ziekenhuis, kapper, huisarts of waar dan ook voor ons de normaalste zaak van de wereld en gaat service en kwaliteit tegen een voordelig tarief niet ten koste van de service.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur tot 22:00 uur.

Zaterdag en zondag: 10:00 uur tot 22:00 uur .

TAXI DEN BOSCH

Wilt u er binnen onze openingstijden zeker van zijn dat er een voordelige taxi voor u klaar staat bij aankomst op het station dan kunt u deze vooraf reserveren. Wij zorgen dat er dan een taxi voor u klaar staat en verzekerd bent van taxivervoer tegen een eerlijk prijs.