Desigual Sale geeft kleur aan je leven

MERK GESCHIEDENIS

Al op 20-jarige leeftijd had Thomas Meyer, afkomstig uit Zwitserland, al een toekomst voor ogen waarin mensen zich anders zouden kleden, in kleren die positieve gevoelens opriepen en voor iedereen betaalbaar waren. En uit die droom ontstond in 1984 Desigual.

Vanaf die tijd heeft Desigual altijd gelijkgestaan aan een positieve houding, inzet, verdraagzaamheid, voortdurende verbetering, innovatie en plezier. Zoals we in onze eerste slogan al uitriepen, is Desigual dus anders.

Desigual staat zonder twijfel voor bont, pittig en levendig. De leuke kleding, tassen en schoenen in hartverwarmende bonte kleuren zijn tegelijk een plezier om naar te kijken en om te dragen. Bij Desigual is er geen plaats voor schuchterheid. Desigual weet precies wat de hedendaagse modebewuste vrouw zoekt. De bonte kleuren en adembenemende stoffen van de Desigual zijn volledig in harmonie met de verrassend sobere snit. De vele kleuren stralen de typische Spaanse levensvreugde uit. Of het nu gaat om Desigual kleding of Desigual schoene, de bonte levensvreugde resulteert in een heerlijke modelijn.

DE ZOMER COLLECTIE 2017, VOOR IEDEREEN

De nieuwe lente/zomer collectie van Desigual is een collectie die passie uistraalt en die ontworpen is VOOR IEDEREEN. Het is een ambitieuze doelstelling, maar toch mogelijk, om iedereen aan te trekken in een uitgebreide wereld van interessante, leuke, vriendelijke, aanhankelijke en brutale mensen … die op zoek zijn naar iets anders, iets Desigual.
Ook dit seizoen worden de drie belangrijkste concepten SEX, FUN & LOVE vertaald naar een collectie die vreugde, emotie, verwondering en passie voor het leven uitstraalt. Dit karakteriseert Desigual en past perfect bij hun slogan LA VIDA ES CHULA. ( Life is Cool ).

DESIGUAL SCHOENEN BRENGEN KLEUR IN JE LEVEN

Naast de bekende kledingcollecties van Desigual komen ze dit jaar natuurlijke ook weer met een uitgebreide Desigual schoenen collectie. Dit seizoen is er een brede keuze, van zomerse laarzen, elegante pumps, heerlijke espadrilles en gemakkelijke slippers. Allemaal met de Desigual touch en kleurcombinaties. De Desigual schoenen zorgen voor een vrolijke zomer en mogen en zullen zeker gezien worden.

DESIGUAL SALE
Ben je op zoek naar een mooie aanbieding van Desigual schoenen kijk dan eens online. Er zijn verschillende websites met Desigual Sale. Je vindt de mooiste schoenen in de meest kleurrijke designs met kortingen tot wel 50%. Maar bij de meeste Desigual Sale webshops moet je er wel snel bij wezen want OP = OP. Maar het is zeker de moeite waard om te zoeken voor Desigual Sale.

DESIGUAL ONLINE

Online vind je een aantal Desigual schoenen dealers. Een bekende Desigual winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Desigual online. Het bestellen van Desigual schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.