Dru Metro 100 xt aanschaffen

Heeft u een hele strakke, moderne inrichting in uw woonkamer? En bent u op zoek naar een haard die hier bij past? Dan is de Dru Metro 100 xt iets voor u. Deze brede gashaard zal één worden met u muur. Het is zelfs mogelijk om de voor én achterwand van glas te maken, voor een prachtig resultaat. Door de unieke brander zal het vuur en de warmte zeer mooi geleidelijk worden verdeeld. U vindt deze moderne, strakke haard bij Haardenexpert.

Over Haardenexpert

Haardenexpert B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen, leveren en installeren van kachels en haarden. Alle producten die u vindt in het ruime assortiment van Haardenexpert zijn van zeer gewaardeerde merken en dus van top kwaliteit. Er is een haard voor elke portemonnee en daar bovenop zijn vaak aanbiedingen en acties. Haardenexpert vindt het belangrijk dat de klant tevreden is. Daarom houden zij zich altijd aan de afspraak, hebben ze een open en eerlijke communicatie en zullen zij zorgen voor top advies, voor, tijdens én na de aankoop van de haard. Daarom moet u zeker uw Dru Metro 100 xt aanschaffen bij Haardenexpert.

Interesse

Als u geïnteresseerd bent in de Dru Metro 100 xt of benieuwd bent naar alle andere haarden die Haardenexpert aanbiedt, ga dan naar de website of kom langs in de showroom in Apeldoorn.