E-Drivers stelt strikte eisen aan het rijgedrag van een studentchauffeur

Met een studentchauffeur van E-Drivers is reizen comfortabel en zorgeloos. Een studentchauffeur biedt zakenmensen de mogelijkheid om in hun eigen auto te reizen zonder dat er zelf gereden hoeft te worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om in de auto verder te werken om zo goed voorbereid en op tijd bij een belangrijke vergadering aanwezig te zijn.

Studentchauffeur van E-Drivers biedt een voordelige oplossing
Vaak wordt reistijd gezien als verloren tijd en is het inspannend om tijdens een drukke file te rijden. E-Drivers heeft daar iets op gevonden door het inzetten van een studentchauffeur. Deze chauffeurs  zijn te allen tijde professioneel en discreet. Indien gewenst kunnen zij ook de rol van een goede gesprekspartner vervullen, maar kunnen klanten ook met rust laten om achter in de auto te relaxen of een belangrijk gesprek voor te bereiden. De chauffeurs van E-Drivers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te reserveren op ieder gewenst moment. Ook voor late minute opdrachten heeft E-Drivers een geschikte studentchauffeur beschikbaar.

Meerdere chauffeursdiensten in heel Nederland beschikbaar
E-Drivers heeft chauffeurs beschikbaar die efficiënt inzetbaar zijn in heel Nederland. De chauffeurs kunnen ook in de tussentijd andere werkzaamheden verrichten zoals het schoonmaken van de auto of bijtanken. Naast een studentchauffeur biedt E-Drivers nog andere diensten zoals een evenementenservice, een luchthavenservice, een fleetservice, een koeriersservice en een autotransport. De chauffeurs van E-Drivers worden regelmatig getest op het niveau van hun rijprestatie en observatietechnieken. Veiligheid staat hierbij centraal en ook het professioneel omgaan met andermans eigendom wordt regelmatig getoetst.