Een autobedrijf in Hengelo waar kwaliteit centraal staat

Een autobedrijf in Hengelo is zo gevonden. Echter wilt u natuurlijk ook snel en goed geholpen worden. Wij zijn een betrouwbare Daihatsu dealer, gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten automerken. Alle auto’s die behoren tot ons aanbod zijn jong gebruikt, compact en zuinig. Ook kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto en allerlei soorten reparatieklussen. Als betrouwbaar autobedrijf in Hengelo proberen we graag met u mee te denken naar passende oplossingen in geval van nood en zullen we u altijd een eerlijk advies geven over de mogelijkheden.

Wij bieden u de garantie van kwalitatief goede en betrouwbare gebruikte auto’s van merken als Daihatsu, Nissan, Fiat en Suzuki. Door ons brede netwerk in Hengelo en omgeving zijn wij ook in staat een zoekopdracht voor u uit te voeren, mochten wij het gewenste model niet in ons bezit hebben. Ook als u een autobedrijf in Hengelo zoekt voor de onderhoud aan uw auto hoeft u niet verder te zoeken. Wij verzorgen graag het onderhoud aan uw auto en bieden u een zo goedkoop mogelijke oplossing.

Graag nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons autobedrijf in Hengelo, zodat u een beter beeld krijgt van ons aanbod en onze werkzaamheden. Dit gebeurd uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie!