Een goede relatie uit de sleur halen

Je hebt al jaren een goede relatie gehad, maar wat als er de sleur in zit of als het toch niet meer zo gaat zoals het ging? Hebben jullie er dan wel eens over nagedacht om in relatietherapie te gaan? Bij Good Spirit zit je dan goed. Zij bieden namelijk allerlei relatietherapieën aan, zoals een relatieweekend!

Een relatieweekend volgen

Als het even niet meer zo is zoals het was met jullie, wil je daar natuurlijk verandering in brengen. Maar hoe ga je dit doen? Gelukkig kan Good Spirit jullie helpen. Zij hebben namelijk relatietherapie in vorm van een relatieweekend.

Bij een relatieweekend zullen jullie 3 dagen intensieve relatietherapie krijgen. In deze 3 dagen zullen jullie verblijven in de prachtige omgeving van ‘t Gooi.

In dit relatieweekend van Good Spirit gaan jullie,  geheel verzorgd, in een luxe hotel zitten. Jullie krijgen allerlei soorten vragen en opdrachten om samen aan jullie relatie te gaan werken.

Meer informatie over Good Spirit?

Wil je graag meer informatie over het relatieweekend of over Good Spirit? Ga dan snel naar hun website. Daar vind je namelijk alle informatie. Heb je na het lezen van deze informatie op de website nog steeds vragen? Stel deze dan gerust aan ze. Ze zullen deze zo snel mogelijk voor je proberen te antwoorden.