Een hoog slagingspercentage bij 123Volgas

Wil je snel en op een veilige manier je rijbewijs halen? 123Volgas is een ervaren rijschool in Winschoten waar je op een betaalbare en veilige manier je rijbewijs kunt halen. Want een fijne prijs is belangrijk, maar het is minstens zo belangrijk dat je het rijden en rusten afwisselt, zodat de kans op ongelukken minder groot is. Deze afwisseling vindt u bij 123Volgas.

Waarom kiezen voor 123Volgas

Als je op een voordelige en veilige manier je rijbewijs wilt halen ben je bij 123Volgas aan het juiste adres. Ze hanteren een laag uurtarief en bieden u daarnaast een gratis eerste proefles. Deze rijschool is flexibel en betrouwbaar en kan u 6 dagen per week lesgeven. Ook als je in de avond wilt rijden is dit geen enkel probleem.

De voordeelpakketten van 123Volgas

Heeft u ook al gehoord over de voordeelpakketten van 123Volgas?  Normaal gesproken betaalt u €37,50 per 60 minuten. Daarnaast moet u het theorie examen, de opleiding, het praktijk examen, eigen verklaring etcetera betalen. Maar er is ook een aanbieding, waarbij u voor slechts €299,- 10 autorijlessen van een uur kunt krijgen. Dit is dus een besparing van €75,-. Er zijn ook nog andere pakketten waarbij ook de theorieopleiding en het praktijkexamen bij in zit. Voor de verschillende pakketten kijkt u op de website van rijschool 123Volgas.