Een keuze voor Aveda producten is een keuze voor kwaliteit: kom naar de Aveda salon

House of Graces is dé Aveda salon van Leiden en omgeving: hier wordt veelvuldig gebruik gemaakt van Aveda producten. In de salon zijn dames en heren niet alleen aan het juiste adres voor een nieuwe coupe. Ook wordt er gekeken welk model haar het beste past bij de persoonlijkheid van de klant. Op deze manier komt het gekozen kapsel het beste tot diens recht.

Professionele producten
De producten van Aveda voeden het haar tot in de puntjes en laten het stralen als nooit te voren. House of Graces kan ook wel een Aveda salon worden genoemd omdat er veel met deze producten wordt gewerkt in de kapsalon. Dat is met een goede reden. Niet alleen geven deze producten een trendy look aan kapsels: de producten van dit merk zijn ook nog eens ecologische verantwoord. Bovendien zijn de producten van dit merk ontwikkeld op professionele wijze en klinisch getest. Een keuze voor dit merk is dan ook een keuze voor kwaliteit.

Keuze uit diverse behandelingen en prijsklassen
In de salon kan ook een Aveda Hair & Facial Treatment worden geboekt. Deze behandeling bevat naast het knippen van haar ook een hoofdmassage, handmassage en een haarmasker. Er kan een keuze gemaakt worden uit diverse behandelingen in verschillende prijsklassen.