Eerste eigen houten keuken

Toen ik onlangs mijn eerste huis kocht, was het eerste wat ik wilde aanpassen de keuken. Ik heb een passie voor koken en vind het heerlijk om voor een groep vrienden uren in de keuken te staan en de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. Dat wil ik wel doen in een keuken die helemaal naar mijn smaak is, het is toch minder leuk om uren in een keuken te staan die ik eigenlijk niet mooi vind.

Tijd voor mijn eerste eigen keuken

De keukens die ik zelf het mooist vind zijn houten keukens, die die gezellige sfeer van vroeger geven. Gemaakt van hout dat nog echt naar hout ruikt en waar je je echt thuis bij kunt voelen. Het mooie hout waar de geur van mijn gerechten in blijft hangen en daardoor altijd lekker blijft ruiken. De keuken moet het centrale punt in mijn huis worden met ruimte voor een grote tafel waar vrienden aan kunnen zitten terwijl ik de laatste hand aan ons eten leg. 

Mijn eerste eigen houten keuken

Houten keukens hebben altijd mijn voorkeur gehad, al zolang als dat ik mij kan herinneren. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik verlangde naar een eigen houten keuken. In mijn huurwoning kon dat niet, maar nu geniet ik extra van de keuken die ik wel heb!