Eindelijk de juiste landelijke keuken gevonden!

Samen met mijn partner heb ik onlangs een nieuwe keuken gekocht in de landelijke stijl. Na lang te hebben gezocht naar een aanbieder met veel variatie en mogelijkheden, zijn wij door een kennis gewezen op Ecokeukens in Gieten. Een bedrijf met een eigen showroom die zelf de keukens maakt, waardoor zelfs wij konden slagen. Onze keuken heeft namelijk een bijzondere afmeting en draaiing, dit komt door de ligging in ons huis.

Op maat gemaakt

Na een eerste en oriënterend bezoek aan de showroom, hebben wij een brochure mee naar huis genomen en hebben wij rustig nagedacht over de vele mogelijke keukens en kleuren die wij hadden gezien. Door de ruime keuze werden wij een beetje overdonderd en hebben wij rustig de tijd genomen om thuis alles rustig te overdenken en samen over te praten. Gelukkig begreep de verkoper dat.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een landelijke keuken in de Engelse stijl met grijze tinten, helemaal onze smaak. Wij waren bang dat deze niet in onze afmetingen gemaakt kon worden, gelukkig kon diezelfde verkoper ons snel gerust stellen: Ecokeukens heeft een eigen fabriek en kan daardoor altijd op maat produceren en leveren. Heel fijn en handig, iedere klant kan geholpen worden en iedere keuken is mogelijk