Exotisch eten voor uw vliegtuigmaatschappij door Zainab Foods

Als u de inkoop doet voor het voedsel van luchtvaartmaatschappijen is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat de gerechtjes veel op elkaar lijken. Een broodje met iets wat zowel tonijn of kip had kunnen zijn, een paar pinda’s of een broodje ham en kaas. Er is nou eenmaal niet veel variatie in het assortiment. Als uw maatschappij vliegt naar landen waar veel moslims wonen, kan het handig zijn om verschillende halal producten in uw assortiment te hebben. Zainab Foods  is een voedselleverancier dat u kan voorzien van veel verschillende exotische producten en halal producten.

Zainab Foods als voedselleverancier

Een nieuwe voedselleverancier is moeilijk te vinden. Ze moeten beschikken over de juiste certificaten en daarnaast gespecialiseerd zijn in de oplages van vliegtuigmaatschappijen. Zainab Foods heeft beide kenmerken en voorziet uw maatschappij graag van wereldse gerechten. Voor een kijkje in het assortiment van Zainab Foods gaat u naar de website.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Zainab Foods? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. Als u hier meer informatie over wilt is dit uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Zeker het proberen waard toch? Wilt u direct naar de website voor meer informatie? Klik dan op de volgende link: Halal producten.