Fietsenwinkel in de omgeving van Nijmegen verkoopt mountainbikes en racefietsen

Op het gebied van mountainbikes staat de innovatie niet stil, in de fietsenwinkel van Hans Lemmens Tweewielers in de omgeving van Nijmegen zijn uiteenlopende modellen te koop. In het fietsensegment is het al mogelijk om de fietsen naar de wensen van de gebruiker aan te passen. Daarnaast neemt de populariteit op het gebied van elektrisch gedreven fiets toe. Het mountainbike segment blijft hierin niet achter. Er zijn mountainbikes die naar het lichaam gevormd worden en die een elektrische motor bevatten. Dit laatste biedt de mogelijkheid om met een groep hetzelfde tempo aan te houden.

Mountainbikes die extra ondersteuning bieden
De tijd dat een mountainbike een standaard frame en instelling had is lang verleden tijd. Een mountainbike is geheel naar het lichaam van de fietser te vormen zodat er op de meest comfortabele manier gereden kan worden. Met een mountainbike rijdt men vaak op oneffen terrein en een aangepaste fiets biedt dan veel voordelen. In de fietsenwinkel van Hans Lemmens Tweewielers staan uiteenlopende modellen in de showroom, in de omgeving van Nijmegen gaan veel mountainbikers voor een nieuwe fiets naar deze fietsenzaak.

Een afgemeten mountainbike
Het afmeten van de mountainbike gebeurt in de omgeving van Nijmegen bij de fietsenwinkel van Hans Lemmens Tweewielers. Een geavanceerde meting zorgt ervoor dat de fietser direct comfortabel op pad kan. Door middel van geavanceerde meetapparatuur wordt de mountainbike aan het lichaam en de behoeften aangepast