Geld verdienen met facebook

Facebook is tegenwoordig een van de grootste social media die er is naast twitter en geld verdienen met facebookinstagram. Veel mensen hebben een profiel hierop maar weinig mensen weten dat je geld kan verdienen met facebook. De meeste mensen hebben een profiel om foto’s en andere mededelingen te delen met vrienden. Ook kun je op facebook de statussen en foto’s zien van jou vrienden.

Hoe geld verdienen met facebook?

Geld verdienen met facebook gaat door middel van affiliate links, affiliate links zijn links die verwijzen naar een website waarop cursussen, artikelen of iets anders aangeschaft kunnen worden. Jij verdient dan geld doordat iemand via jou link iets aanschaft en jij een percentage van het aankoop bedrag krijgt of een vast bedrag krijgt.

De links kun je natuurlijk op de eigen pagina zetten maar je kan ook groepen aanmaken waarop je de links dagelijks kunt posten. De links kun je handmatig posten of je kunt hier een programma voor gebruiken die dagelijks een aantal links of afbeeldingen post.
Het is vanzelfsprekend dat jou inkomsten verschillen aan de hoeveelheid mensen die op jou pagina komen en de hoeveelheid pagina’s die je hebt. Het is dus ook belangrijk om jou pagina’s aantrekkelijk en interessant te maken voor anderen. Dit kun je doen door leuke dingen zoals foto’s, feiten, weetjes of andere leuke dingen te posten naast je affiliate link.