Gevelisolatie en buitengevel isolatie met Thermosteen

Thermosteen is een duurzaam isolatiesysteem dat toegepast kan worden voor gevelisolatie en buitengevel isolatie en andere vormen van woning isoleren. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier en importeur van Thermosteen welke al ruim 15 jaar wordt toegepast in de Benelux. Afnemers van dit gevelisolatiesysteem zijn onder meer onroerendgoed bezitters zoals woningbouwverenigingen, pensioenfondsen en architecten.

Op duurzame wijze woning isoleren
Gevelisolatie, buitengevel isolatie of de complete woning isoleren. De keuze voor Thermosteen maakt het mogelijk op een duurzame manier te isoleren. Daarnaast geeft dit kwaliteitsproduct de gevel van een woning een traditionele uitstraling en wordt de aanblik van een volle stenen gevel gerealiseerd. Er is keuze uit diverse typen en kleuren zodat de Thermosteen eenvoudig kan worden aangepast aan de stijl van de woning. Enkele kenmerken van Thermosteen zijn verder dat in dit product isolatie en stenen zijn geïntegreerd in een systeem. De stenen vormen samen met PUR isolatieschuim één geheel. Bovendien worden de keramische stenen tijdens het productieproces onderdeel van de totale plaat. Hierdoor hoeft er geen lijm te worden gebruikt om de stenen bij elkaar te houden.

Kostenbesparend, een lange levensduur en een gezond leefklimaat
Gevelisolatie, buitengevel isolatie of de complete woning isoleren: Thermosteen biedt meer voordeel dan besparing op energiekosten en een lange levensduur namelijk: gezonder wonen. Een keuze voor Thermosteen levert bij aan een gezond en evenwichtig leefklimaat.