Glas voor uw woning

Bent u op zoek naar glas voor uw woning? Bij Glaswebwinkel.nl bent u dan aan het juiste adres. Glaswebwinkel.nl is de webshop waar u al uw glas kunt bestellen. Ze hebben onder andere enkel glas, gelaagd glas, gehard glas en figuurglas. In de web shop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Werkwijze

De werkwijze van Glaswebshop.nl is heel eenvoudig. U bepaalt zelf welk soort glas u nodig heeft. Geef vervolgens in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren. Geef dan het aantal ruiten op dat u nodig hebt en plaats de bestelling de uw winkelwagen. De bestelling wordt doorgegeven aan de glasfabriek, waar het glas op maat wordt geproduceerd. Binnen twee weken wordt uw glas thuis afgeleverd. Weet u niet precies welke maat van het glas u nodig heeft? Dan kunt u gemakkelijk op de site uw glasmaat berekenen.

Glas bestellen

Bij Glaswebwinkel.nl leveren ze in heel Nederland, vanaf 10 euro per bestelling. De bezorgkosten verschillen wel per provincie. Wilt u weten wat de bezorgkosten voor u zijn? Kijk dan in het overzicht op de site. Heeft u nog vragen over glas bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice van Glaswebwinkel.nl en ze helpen u graag verder.