Henco Vision koppelingen

Henco Vision is een betrouwbaar en duurzaam leidingsysteem met insteekkoppelingen dat onder andere geschikt is voor drinkwater installaties. Het is makkelijk en uiterst snel te installeren zodat deze koppelingen voor de installateurs de benchmark zijn onder de push-fit systemen. De insteekkoppelingen worden gemaakt uit PVDF, een hoogwaardig kunststof materiaal met een unieke combinatie van eigenschappen. Uit de samenstelling van de push-fit fitting blijkt dat Vision insteek koppelingen het resultaat zijn van een intensieve productontwikkeling. Alle onderdelen zijn gemaakt met de hoogste precisie en van de beste materialen.

Demontabele insteekkoppeling

De complete Henco Vision insteekkoppeling bestaat uit een aantal componenten die gezamenlijk de snelle installatie ondersteunen, de absolute waterdichtheid in combinatie met de lange levensduur ondersteunen en ook het demonteren van de Henco Vision koppelingen mogelijk maakt. Het leveringsprogramma van Henco Vision omvat ook een beschermkap om te voorkomen dat er vuil in de fitting kan komen. De buitenste O-ring en afdekkap vormen een afdichting om het binnendringen van vuil, water of beton in de insteekkoppeling  te voorkomen. Twee interne O-ringen vormen een afdichting op de binnenkant van de pijp. De Vision koppelingen hebben een unieke ondersteunende ring die zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit. Veiligheid gegarandeerd, het innovatieve ontwerp van Vision is voorzien van een unieke taps toelopende splitring. Naast het bieden van ondersteuning aan de roestvrijstalen ringen voorkomt dit baanbrekende ontwerp uitzetting van de leiding binnenin de insteek koppelingen.

Henco Vision koppeling
Henco Vision koppeling

10 jaar garantie op het product

Ontwikkeling door middel van innovatie, daar staat Het Belgische Henco voor. De technisch hoogstaande Vision serie van koppelingen met behulp van insteek, is ontstaan na uitgebreid en intensief onderzoek, en onderstreept deze werkwijze en laat zien dat een snelle installatie ook kan zorgen voor een goed en 100% betrouwbaar installatiewerk. Het vertrouwen van Henco in de Vision koppelingen wordt onderstreept door de 10 jaar garantie op het product insteekkoppeling. Ook Bad & Design levert deze producten en heeft in de maand september zelfs een kortingsactie van 5% extra korting bij een ordergrootte boven 250,- euro.