Hovenier uit Veenendaal

Wij zijn een erkende hovenier uit Veenendaal die alle werkzaamheden in uw tuin kunnen waarnemen. Wij vinden het belangrijk om servicegericht, professioneel en betrokken te werk te gaan om zo al onze klanten tevreden te stellen. U kunt voor de volgende zaken bij ons terecht:

  • Het laten aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Bent u uitgekeken op uw huidige tuin of wilt u eens een keer heel wat anders? Misschien heeft u wel een stuk grond over waarvan u niet goed weet wat u er mee kunt doen. Dan helpen wij u graag uit de brand en verzorgen wij de complete aanleg van de tuin voor u. Wij begeleiden u in het proces en denken graag met u mee om tot het juiste ontwerp te komen.
  • Vindt u tuinieren wel leuk om te doen, maar besteed u deze tijd liever aan andere dingen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunnen wij al het tuinonderhoud voor u verzorgen. Uw tuin is bij ons in goede handen en we zorgen met uitstekend gereedschap dat uw tuin er altijd goed bijligt!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u meer informatie? Bezoek onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.