Iets aan uw Crawford overheaddeur kapot?

Heeft u een Crawford overheaddeur en een onderdeel daarvan is kapot of heel erg versleten en bent u op zoek naar die onderdeel? Nou dan stopt u zoektocht hier wij bij ROMASS beschikken over de originele onderdelen van Crawford zelf. Dus neem contact met ons op en uw Crawford deur zal weer als oud zijn.

Over welke onderdelen beschikken jullie dan?

Daar heb ik antwoord voor. Nou wij bij ROMASS beschikken over monteurs met een servicebus en hun beschikken met deze aantal onderdelen bijvoorbeeld:

  • Onderrubbers en stoppen
  • Looprollen
  • Scharnieren
  • Toprubbers
  • Veren
  • Bodemconsoles

En stel u heeft een een op maat gemaakte onderdeel nodig dat kan ook geregeld hebben u geeft de maten door en de werkers bij Spare Parts Centre op ons hoofdkantoor maken uw onderdeel gelijk en zodra die klaar is word hij meegegeven aan de monteur en repareert hij die gelijk voor u.

En een afspraak hoe maak ik dat?

Heel simpel ik zal het voor u stap voor stap uitleggen. Laat mij u dat vertellen u kunt of telefonisch of via onze website een afspraak maken wat voor u fijner is. Nou hoe maakt u een afspraak via onze website is heel simpel u gaat naar: ”romass.nl” dan klikt u rechtsboven op de knop afspraak maken, dan volgt u de 7 gemakkelijke stappen om een afspraak in te plannen en zodra u daar mee klaar bent kunt u als laatst zelf uw voorkeursdagen inplannen hoe fijn is dat. En de telefonische manier net zo simpel u belt u krijgt dan een collega aan de lijn en die zal u helpen met het inplannen van een afspraak. En zo maakt u een afspraak bij ROMASS

Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie? U kunt ons telefonisch contacteren of u kunt een kijkje nemen op onze website

Telefoonnummer: 0857822730

Website: romass.nl