Illustrator Wouter Corduwener uit Amsterdam in uitzending van SBS 6 Hart van Nederland

In de uitzending van het programma Hart van Nederland van SBS 6 kwam een bijzonder talent van Illustrator Wouter Corduwener uit Amsterdam aan bod. Hij spreekt namelijk meer dan 18 talen. De talenknobbel was al op jonge leeftijd merkbaar. Op school en tijdens vakanties was de basis voor een vreemde taal al snel gelegd en kon de jonge Wouter goed met de bevolking communiceren. Het spreken van verschillende talen komt hem tijdens zijn werkzaamheden als Illustrator goed van pas. Naast dat hij voor diverse bedrijven en organisaties drukwerk levert van uitmuntende kwaliteit tekent hij ook voor toeristen aan de Zaanse Schans.

Illustrator uit Amsterdam spreekt meer dan 18 talen
Inmiddels spreekt de Illustrator uit Amsterdam meer dan 18 talen. Veel Nederlanders spreken we een aardig woordje Engels en eventueel Duits of Frans maar niet veel mensen kunnen zeggen dat ze Indonesisch of Hebreeuws kunnen spreken. Toeristen die een tekening laten maken zijn dan ook vaak blij verrast als de tekenaar hun in de eigen taal aanspreekt. Dit schept direct een band. Soms heeft het werk er ook onder te lijden doordat het gesprek zo goed verloopt dat het tekenen erbij inschiet.

Kennismaken met de bekende Illustrator uit Amsterdam
Wie Wouter Corduwener wil ontmoeten kan een bezoek brengen aan de Zaanse Schans, maar hij werkt voornamelijk als Illustrator van drukwerk en animatie in Amsterdam. Hij heeft hier een eigen Illustratiestudio genaamd Studio AK-27.