Jurkjes van VinRose

VinRose, kinderkleding van Nederlandse bodem

Het Nederlandse kinderkledingmerk VinRose bestaat sinds 2003 en maakt sinds die tijd hippe, eigentijdse mode voor jongens en meisjes.

De kinderkleding van VinRose is geïnspireerd door verschillende stijlen en kan omschreven worden als hip, eigentijds, trendy, tikje klassiek, tikje sportief én een tikje stoer. Precies zoals wij kinderkleding graag zien.

Je vond de kinderkleding van VinRose al in onze Kinderkleding Outlet, maar nu hebben we dus ook enkele jurkjes uit de nieuwe Wintercollectie 2016/2017 toegevoegd aan het assortiment.

En deze jurkjes zijn helemaal geweldig! Ze zijn hip, stoer, sportief en trendy. En daarbij zitten ze ook nog eens heerlijk comfortabel, want een perfecte pasvorm is voor VinRose één van de eisen die ze stellen aan elk kledingstuk in hun collecties.

Om deze perfecte pasvorm te bereiken wordt er om te beginnen alleen gebruik gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit stoffen. En dit komt de kwaliteit van de kledingstukken alleen maar ten goede, zoals je begrijpt. En dat horen we als moeder natuurlijk graag. Zo kan een VinRose kledingstuk als het niet meer past, gemakkelijk nog gedragen worden door een jonger zusje of broertje.

Wat we ook belangrijk vinden is dat VinRose strenge controles uitvoert op de productieprocessen in de fabrieken in India en Turkije, waar hun kinderkleding gemaakt worden. De kinderkleding wordt ten alle tijde geproduceerd onder omstandigheden die zo weinig mogelijk negatieve effecten op mens en milieu hebben.

VinRose Kinderkleding

 

Jurkjes die je in de kast van je dochter moet hebben

Genoeg nu over VinRose als kinderkledingmerk. Nu naar de jurkjes waar je eigenlijk niet zonder kunt:)

We hebben om te beginnen 4 jurkjes toegevoegd aan het assortiment, maar dit kunnen er zomaar meer worden als blijkt dat jullie ze net zo tof vinden als wij!

In de collecties van VinRose heeft elk kledingstuk een hippe naam en de jurkjes die je nu bij ons kunt shoppen hebben de namen Megan, Brooke, Mia en Sabine meegekregen.

Ik zal elk jurkje nu even onder de loep nemen, te beginnen met mijn persoonlijke favoriet, Sabine.

VinRose Jurkje SabineSabine is een geweldig jurkje dat sportief, klassiek, hip en een tikkeltje stoer oogt. En dat allemaal in één jurkje! Ook de kleurcombinatie van antraciet met roomwit vind ik geweldig. en de stoere print op de voorkant maakt het helemaal af. Het lijkt een grote inktvlek met de tekst Make it Real. Je combineert jurkje Sabine gemakkelijk met een legging in grijs of antraciet, voor een rustig ogende outfit. Maar je kunt ook gaan voor een legging in een meer opvallende kleur, waarmee je de outfit dan meteen wat meer pit geeft. Een leuk voorbeeld is legging Rosan in persian red. Een hippe, comfortabele legging die ook uit de nieuwe wintercollectie van VinRose komt.

Jurkje Megan kan zowel heel klassiek als stoer gedragen worden. Combineer het jurkje met een donkerblauwe legging of maillot voor een heel classy look, of met een lichte legging of maillot voor een hippe uitstraling. Echt stoer wordt het jurkje als je het combineert met een skinny jeans of tregging. De grote ster van strass steentjes op het voorpand geeft het jurkje in ieder geval iets aparts.

Jurkje Brooke is ook zo’n snoepje! Streepjes doen het al jaren goed in de kindermode en dit mag wat mij betreft voorlopig wel zo blijven. Ik vind streepjes helemaal geweldig! De combinatie met het donkerblauwe achterpand en de mouwen maakt van dit jurkje een sportief, hip item. En de grote goudkleurige applicatie van pailletjes op het voorpand geeft het jurkje een opvallende touch.

En last but not least jurkje Mia. De prachtige roomwitte kleur van het bovenstuk met de opvallende tekstprint in zacht rood. Helemaal te gek! En dan het rokje met aan de voorkant de streepjes en de achterkant in effe donkerblauw. Wat mij betreft een echte hit, dit jurkje! En ook voor dit jurkje geldt weer dat het gemakkelijk op verschillende manieren te stijlen is, door de kleur van de legging/maillot die je erbij combineert.

Het mag duidelijk zijn dat ik erg enthousiast ben over de jurkjes uit de nieuwe wintercollectie van VinRose. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

VinRose Jurkjes