Kleuren met Whiteboardstiften, nieuwe trend voor volwassenen

Na de loombandjestrend onder kinderen van vorig jaar, is er nu een nieuwe hype onder volwassenen: kleuren met whiteboardstiften en aanverwante artikelen. Het is dé manier om alle ‘electronische schermen’ even te laten voor wat ze zijn en echt te ontspannen. Mooie en kwalitatief hoogstaande whiteboardstiften bieden de mogelijkheid om heerlijk creatief bezig te zijn.

Whiteboardstiften en ander tekenmateriaal van bekende merken
Waar Stabilo ondertussen bekend is bij een groot publiek om zijn heerlijke stiften, geldt hetzelfde voor Lamy of Caran d’Ache met potloden: Het is een goede investering, want daarna wil niemand meer anders. Het genieten van werken met ‘goed gereedschap’ draagt enorm bij aan de ontspanning. In deze tijd met whiteboardstiften op het bord tekenen biedt de ontspanning die zo nodig is.

Vrije tijd steeds kostbaarder
In een steeds jachtiger wereld, waar men steeds meer moet doen met minder mensen, is de noodzaak tot ontspanning steeds groter. Waar we dat voorheen deden met een goed boek en een gezelschapsspelletje nam de laatste jaren de I-pad die plaats steeds meer in. Maar gamen is geen echte ontspanning, zeker niet als het verslavend werkt. De virtuele wereld zorgt voor extra druk doordat men het gevoel krijgt niets te willen missen. Door te tekenen met bijvoorbeeld whiteboardstiften wordt de creativiteit geactiveerd en leert men ontspannen.