Lola Cruz schoenen, inspiratie voor de zomer

Bij een zomerse outfit horen natuurlijk ook leuke zomerschoenen. De designers hebben zich dit seizoen met veel plezier gestort op het ontwerpen van zomerschoenen waarbij originele vormgeving en vrolijke trendy kleuren gecombineerd zijn in tot de verbeelding sprekende luchtige schoenen voor vrouwen die met beide benen in het moderne leven staan. De schoenmode voor deze zomer kenmerkt zich door veel fraaie opengewerkte modellen in lichtgewicht uitvoeringen die gemaakt zijn van goed ademende materialen en zo ook de nieuwe collectie van Lola Cruz.

LOLA CRUZ SCHOENEN
De Spaanse familie Gozalvo zette haar liefde voor leder om in het ontwerpen van schoenen en mode. Lola Cruz werd de naam van de schoenen productielijn. Het Spaanse ledermerk zoekt een mooi evenwicht tussen de wensen van de moderne, modebewuste vrouw en kwalitatief hoogstaande materialen. Lola Cruz doet het erg goed op de internationaal markt en wordt in gerenommeerde winkels verkocht. Dit Spaanse merk heeft schoenen inmiddels bijna tot sieraad verheven. De elegante sandalen, pumps en hoge sneakers zijn bezaaid met strass-steentjes en studs. Van pumps tot sandalen en van slippers tot sneakers. Voor iedere gelegenheid is er wel een match te vinden. De elegante sandalen en pumps draag je het liefst aan blote voeten onder een elegante jurk of rok. De sneakers en enkellaarsjes staan perfect onder trendy jeans of een nette pantalon.

DE NIEUWE LENTE/ZOMER COLLECTIE 2016
‘Een culturele reis verhoogt de vloeiende indruk van bepaalde beschavingen’

Het resultaat hiervan is een cultureel kruispunt dat word benadrukt in de huidige collectie van Lola Cruz, waar de artistieke en culturele achtergrond van de mensheid fuseert met een aantal gemeenschappelijke hints met Afrika, Mexico, de Amazone of de Middellandse Zee. Langs dit opmerkelijke pad hebben we de verschillende tekenen van identiteit van elke regio gecombineerd met de bedoeling deze over te brengen in de hoofdlijnen van de collectie. Van de mooiste creatie van de graphics en het ontwerpen van dierenprints door het gebruik van materialen zoals hout, leer of juwelen met een etnisch tintje of met vormen en ontwerpen die doen denken aan het klassieke Griekenland.
De chromatische scala van modellen is samengesteld uit natuurlijke elementen met behulp van voornamelijk een palet van zachte aardetinten en intense kleiachtige tonen van de woestijn duinen. Stralende gouden zon kleuren benadrukken de typische kenmerken van Lola Cruz ontwerpen. En tot slot, heldere en levendige kleuren, zoals rood, blauw en groen voltooien de Lola Cruz collectie voor de zomer van 2016.
De belangrijkste stuwkracht is om de magische eigenschappen van Lola Cruz de zomer 2016 collectie te leiden in een vrije en dolende geest en stijl.

LOLA CRUZ ONLINE
Online vind je een aantal Lola Cruz winkels. Een bekende Lola Cruz winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Lola Cruz online De collectie is hier altijd up to date. Het bestellen van Lola Cruz online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.