Matrix methode

Ben je de draad kwijt in het dagelijks leven of merk je dat je niet veel werk verzet op het werk? Lees je dan eens in over de matrix methode. Matrix coaching zorgt ervoor dat jij weer weet wat voor jou het meest doorslaggevend is om grote hoeveelheden werk te verzetten. Of wil je juist meer tijd besteden aan dingen die echt van nut zijn voor jou, maar kom je daar niet aan toe omdat je ontzettend veel tijd kwijt bent aan het beantwoorden van – in jouw ogen – niet nuttige mailtjes, telefoontjes met klachten of andere vervelende werkzaamheden die ervoor zorgen dat jij niet verder komt met hetgeen wat ‘echt’ even af moet vandaag?

Matrix methode

De matrix methode zorgt ervoor dat jij voor jezelf opnieuw duidelijk hebt wat voor jou van belang is om het plezier in je werk of in je persoonlijke leven terug te krijgen. Soms kan de sleur van bepaalde dingen of van het werk ervoor zorgen dat je geen plezier meer hebt in wat je doet. Het beste is dan om even terug te gaan naar de essentie en te herontdekken wat jij nu echt zelf wilt. Een opgeruimd hoofd zorgt ervoor dat je jezelf hervindt en dat je weet wat voor jou van waarde is.

Meer informatie over de matrix methode?

De coach vertelt je graag meer over de manier van coaching aan de hand van de matrix methode. Wil jij ook graag meer plezier in je werk en in het dagelijks leven? Dan kan matrix coaching zeker helpen voor jou. Voor meer informatie kan je altijd even contact opnemen met een matrix coach bij u in de buurt, of lees meer over matrix coaching op onze website.