Meerdere opties dan eerst

Een operatie is niet de enige manier om de vorm of grootte van borsten te manipuleren. Er zijn namelijk meerdere manieren om borsten er voller en mooier uit te laten zien, zonder hier cosmetische ingrepen voor te pas te laten komen.

Oefeningen kunnen een goede methode zijn om te borstvergroten. Sporten als zwemmen, fitnessen of roeien zijn goede keuzes om vollere borsten te krijgen. Deze sporten trainen de spieren rond de hals en schouders, waarmee een groter lijkend effect wordt gecreëerd rondom de borsten. Wel is het belangrijk om deze sporten en oefeningen te combineren met een gezonde en gebalanceerde voeding. Om er voor te zorgen dat vet zich niet samenbindt. Een andere mogelijkheid om hetzelfde effect te krijgen zijn verstevigende crèmes. Dit zijn geen wondermiddelen, maar ze kunnen de borsten wel steviger maken en de huid langs de borsten versoepelen en daarmee verfrissen.
Een klassieke manier om je borsten visueel groter te maken zijn push-up bh’s. Je cupmaat wordt hier niet groter van, maar visueel is er vaak sprake van een wereld van verschil.

Maar de meest effectieve manier om grotere borsten te krijgen is door middel van een chirurgische operatie. Hiermee weet je zeker dat je in korte tijd resultaat zult zien. In een recent onderzoek is aangetoond dat 97% van de vrouwen die een borstvergroting heeft laten doen tevreden is. Slechts 3% is dus ontevreden en vaak komt dit dan doordat ze ergens een goedkope vergroting hebben laten uitvoeren bij een niet erkende kliniek. Faceland kliniek is een waar schoolvoorbeeld. Met de hoogste waarde zegel en meest tevreden klanten, gebleken uit onderzoek. Ze gebruiken de veiligste implantaten die er bestaan. Het plaatsen van een borstprothese gebeurt op een betrouwbare wijze, die ook nog eens duurzaam is door slim gebruik van materiaal in combinatie met persoonlijke voorkeur.