Mobiele scheidingswand biedt rendement bij zaalverhuur

Sober, doeltreffend en kleinschalig, dat is wat de huidige markt van een vergaderruimte verwacht. Deze trend is in 2010 ingezet en lijkt zich voort te zetten. Bedrijven en instellingen letten op de kosten en willen in een zakelijke en prettige sfeer, zonder teveel franje kunnen overleggen. Een mobiele scheidingswand biedt uitkomst als er flexibel en rendementsvol met ruimtes moet worden omgesprongen.

Nederland is een echt vergaderland
Op het gebied van vergaderen blijft Nederland een koploper in de wereld. Veel vergaderingen vinden vanuit praktisch oogpunt vaak op externe, goed bereikbare locaties plaats. Door het gebruik van een mobiele scheidingswand is een vergaderruimte geheel naar de wens van de gebruiker af te stemmen.

Versobering van de vergaderruimte
Planners houden altijd rekening met de voorkeuren van de klant. In het verleden was het vooral zaak dat vergaderen in een luxe setting gebeurde met een overdaad aan catering. Nu, in de nasleep van de economische crisis, zoekt men meer kleinschaligheid en soberheid op. De oppervlakte van grote ruimtes kan met mobiele scheidingswanden eenvoudig worden herverdeeld, waardoor er een hoger rendement per vierkante meter ontstaat.

Intern vergaderen
Naast de versobering op externe locaties, zien we ook een stijgende behoefte aan interne vergadercapaciteit. Steeds meer bedrijven kiezen voor eigen faciliteiten om effici├źnt en doeltreffend te kunnen vergaderen. Ook hier biedt de mobiele scheidingswand uitkomst. Mobiele scheidingswanden zijn in tal van uitvoeringen bij Breedveld verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op: https://www.breedveld.com/