Mparts, specialist in afstandhouders.

Met een breed assortiment afstandhouders is Mparts onbetwist specialist in afstandhouders. Het assortiment bestaat uit afstandsbussen en –stukken en Mparts levert deze in diverse uitvoeringen en materialen zoals:

 • messing vernikkeld
 • staal verzinkt
 • RVS
 • Nylon
 • Keramiek

De  afstandhouders van Mparts zijn snel leverbaar. Ook hanteert
Mparts een zeer hoge kwaliteitsstandaard die kenmerkend is voor de producten.
Om een idee te krijgen van de verschillende afstandhouders en hun montagemogelijkheden lichten we hieronder een aantal afstandbussen toe;

 • Afstandbussen rond met binnendraad, leverbaar in diverse draadsoorten, inzetbaar voor o.a. de elektrotechniek. Kwalitatief gezien is het een uitstekende oplossing voor het maken van isolerende opstellingen in elektronische en elektrotechnische apparaten en machines.
 • Afstandbussen zonder binnendraad inzetbaarheid  voor met name de machine- en apparatenbouw.
 • Afstandbus rond zonder binnendraad Keramiek, Inzetbaar voor fijnmechanica, elektronische industrie en of apparatenbouw. Vooral waar isolatie in combinatie met corrosiebestendigheid, temperatuurbereik en/of slijtvastheid  een grote rol spelen. De vormstabiliteit bij zeer hoge temperaturen of bijv. onder vacuüm, in combinatie met de chemische bestendigheid en de hoge slijtvastheid, bieden u vele interessante mogelijkheden.
 • Afstandstuk zeskant met binnendraad, de polyamide afstandbus versterkt met glasvezels is populair voor elektronische toepassingen, dit dankzij zijn isolerende kenmerken in combinatie met een hoge mechanische sterkte.De vernikkeld messing afstandhouders zijn (licht) corrosiebestendig, uitstekend geleidend en kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende montageoplossingen.De stalen afstandhouders zijn bestand tegen hoge belastingen en kunnen derhalve worden gebruikt onder extreme omstandigheden.De roestvaste afstandhouders zijn bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen, offshore industrie, voedingsmiddelen industrie of andere toepassingen waar roest vast staal noodzakelijk is.
 • Afstandsstuk zeskant scharnierbaar, handig scharnierbaar afstandsstuk welke het mogelijk maakt bij boven elkaar gestapelde printplaten, toch de onderliggende printplaten voor onderhoud en/of controle te bereiken.Eenvoudig de printplaatverbinding aan één zijde los maken, bijvoorbeeld door middel van een losneembare verbinding en vervolgens openklappen.Leverbaar in bus/bus, draadeind/bus of draadeind/draadeind uitvoering.
 • Afstandstuk voor sub-d diverse verpakkingen
  Dit gestandaardiseerde afstandstuk voor SUB-D en andere connectoren is met een 4-tal schroefdraad combinaties leverbaar; ofwel in het Amerikaanse schroefdraad UNC4-40, in metrisch M3 of in combinatie. (M3/UNC, UNC/UNC, UNC/M3, M/M3).Gegarandeerd een hoogwaardige bevestiging met name geautomatiseerde assemblages Los verpakt of inclusief sluitringen en moeren. Als set is dit product veel verkocht voor onderhoudsdoeleinden of voor doe-het-zelf toepassingen.

Voor verdere informatie en/of vragen over onze afstandhouders zijn wij u graag van dienst. Bekijk ons complete assortiment van afstandhouders op onze website www.mparts.nl. Ook kunt u contact met ons opnemen via (0)252 -433733 of sales@mparts.nl

Mparts BV,
Meer en Duin 295,
2163HE Lisse,
The Netherlands.
www.mparts.nl