MVO bij Packstore nabij Bunnink

Tegenwoordig is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijk iets in de onderneminsgwereld. Dat is ook helemaal niet gek, want maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel afgekort naar MVO, is het verantwoordelijk ondernemen en denken aan mens en maatschappij. Packstore is zo’n soort bedrijf.

Soort van sociale werkplaats nabij Bunnink

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een visie van een bedrijf. Je bent als bedrijf niet ‘MVO’ maar het moet eigenlijk in je hele bedrijf doorgevoerd worden. Dit geldt ook voor het bedrijf Packstore. Zij zijn een soort van sociale werkplaats nabij Bunnink. Dit komt omdat Packstore samenwerkt met uitkeringinstanties. Zo komen mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, toch nog aan het werk.

Bij deze, soort van, sociale werkplaats Bunnink, worden er meerdere soorten diensten uitgevoerd. Je kan bij Packstore denken aan bijvoorbeeld in- en ompakken van goederen, zoals in doosjes, zakjes of omdozen. Maar ook aan het monteren van halffabricaten naar het uiteindelijke eindproduct of in opzetten en afvullen van displays.

Meer informatie over Packstore

Wil jij graag meer informatie over de sociale werkplaats Bunnink of over het bedrijf Packstore? Ga dan gewoon even naar hun website. Daar vind je namelijk alle informatie over het bedrijf. Heb je dan nog vragen? Stel deze dan gewoon gerust aan ze!