Online trouwkaarten bestellen

Recent gingen wij trouwkaarten bestellen voor ons huwelijk. Hierin stonden de uitnodiging voor vele mensen die welkom zijn op onze trouwdag. Maar wij hebben wij deze trouwkaarten besteld? En hoe is het eindresultaat van die kaartjes geworden? Op die vragen geven wij graag antwoord in dit blogje.

Waar trouwkaarten bestellen?

Maar waar moeten wij de trouwkaarten bestellen? Omdat wij hier nog geen ervaring mee hebben, zijn we gaan Googelen. En al gauw vonden wij De Familiedrukker. Daar lazen wij dat ze voordelig trouwkaarten leveren, met een hele snelle levering. Hier waren wij direct in geïnteresseerd! We namen dus een kijkje op de website en zagen daar de meest prachtige, originele en hippe trouwkaarten! En ook van grote merken zoals Belarto en Buromac. Vervolgens konden wij ook nog selecteren op de stijl. De een was heel erg klassiek en bescheiden, maar erg mooi, en de ander was wat hipper en origineler. Uiteindelijk besloten wij om toch voor eerstgenoemde te kiezen, omdat op die manier er wel een hele nette en klassieke uitstraling werd gegeven aan onze bruiloft.

Nadat wij een contactformulier hadden ingevuld, nam een heel vriendelijk klinkend persoon van De Familiedrukker contact met ons op. Hij bedankte ons voor het contact op laten nemen en vroeg ons naar welke trouwkaarten wij willen bestellen. Wij gaven de trouwkaart op die wij graag willen bestellen en hij reageerde direct enthousiast. Vervolgens hebben wij gesproken over de tekst die we erin willen krijgen etc.

Proefkaartje

Eerst kregen wij nog een proefkaartje binnen van hoe onze trouwkaart eruit moet komen te zien. En hij was nog mooier dan hoe hij eruit zag op de website! Wij keken er dan ook zeker naar uit naar wanneer het trouwkaartje binnen zal zijn.

En wanneer jij trouwkaarten gaat bestellen, dan kan ik De Familiedrukker zeker aanbevelen!