Op zoek naar een truckwash in omgeving Roosendaal?

Op zoek naar een truckwash in Roosendaal? Die vind je naast de A17 bij afslag 20. Het adres is Stepvelden 23. Op deze locatie vind je ook wasboxen waar je zelf je auto, caravan of bestelbus kan wassen. Wanneer je voor de truckwash van Truckwash 1 kiest dan kan je een klantvriendelijke service verwachten. Elke vrachtwagen is daar in perfecte handen. Door de jarenlange ervaring van Truckwash 1 verzorgen ze jouw truck met de allerbeste en de grootste zorg. Overigens kan je daar ook terecht voor een officiële HACCP reiniging.

Wanneer je jouw vrachtwagen bij Truckwash 1 binnenbrengt dan zullen zij deze eerst met de hand voorbehandelen. Vervolgens wordt de vrachtwagen gewassen met speciaal schoonmaakmiddel en de nabehandeling wordt gedaan met een speciale beschermende waslaag. Het eindresultaat is een stralende vrachtwagen waarmee je weer representatief en veilig de weg op kan. Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Dan weet je waar je een afspraak kan maken, wassen zonder afspraak is ook mogelijk!

Truckwash 1 heeft ook een locatie in Rilland!

Een aanhangwagen huren?

Heb je tijdelijk een aanhangwagen in Roosendaal nodig voor het droog vervoeren van jouw goederen voor bijvoorbeeld een verhuizing? Dan kan je eenvoudig een gesloten aanhangwagen huren bij Truckwash 1. Je kan eenvoudig reserveren door het contactformulier op de website van Truckwash 1 in te vullen. Bellen is ook mogelijk! Voor het rijden van een aanhangwagen dien je in het bezit te zijn van een witte kentekenplaat. Deze is te bestellen bij alle autospeciaalzaken. Het aanvragen van een witte kentekenplaat is niet duur en is in enkele minuten geregeld.

 

Let Op! Het voeren van een gele kentekenplaat van het trekkend voertuig is niet toegestaan!