Pianolessen in Hengelo volgen?

Ben je ook altijd geïnteresseerd geweest in het zelf maken van muziek en wil je graag pianoles in Hengelo volgen? Ik verzorg pianolessen in Hengelo en vertel je graag wat meer over de mogelijkheden en mijn keuze voor dit bijzondere vak.

Als meisje van 8 ben ik al begonnen met het volgen van pianolessen en na het afronden van mijn opleiding aan het conservatorium ben ik mijn eigen pianolespraktijk begonnen. Ik geef voornamelijk pianoles in de omgeving van Hengelo en Enschede, maar houd me daarnaast ook bezig met andere zaken in de muziekwereld. Zo begeleid ik ook verschillende koren en bands uit de omgeving en ben ik toetseniste bij een band uit Hengelo. Vanzelfsprekend speel ik nog piano bij een aantal andere koren.

De pianoles in Hengelo kan altijd bij u thuis plaatsvinden, zodat u lekker in uw eigen omgeving kunt blijven, waar u zich waarschijnlijk het prettigst voelt. Ik geef les aan jong en oud en vind het leuk om met elke doelgroep in mijn vak te werken. Of je nou een beginnend piano leerling bent of al een gevorderde pianospeler, maakt voor mij geen verschil. Meer weten over pianolessen in Hengelo? Neem contact met mij op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden!