Popcorn Time iOS Installatie

Download Installeer Popcorn Time iOS 9.3 App voor iPhone iPad, Jailbreak of niet!

Nou, in het algemeen, de meerderheid van de gebruikers zou denken van de iPhone jailbreak , zodat de alternatieve app store Cydia te installeren en ontdek de Popcorn Time-app voor iOS-apparaat daarin. Het is niet te ontkennen dat het een effici├źnte manier om gemakkelijk te downloaden en te installeren Popcorn Time app op de iPhone. Verondersteld je wilt een keer te proberen op deze oplossing, in de eerste plaats, te leren hoe je je iPhone iPad jailbreak en dan is de hele Popcorn Time iOS 9 app downloaden proces eenvoudig als knipogen.

Natuurlijk, niet alle gebruikers die van plan zijn hun iOS iPhone iPad jailbreaken met het oog op privacy, veiligheid, duurzaamheid en dergelijke. Wat als je niet wilt jailbreak iPhone iPad, maar hebben geen idee hoe Popcorn Time iOS-app te installeren op de iPhone iPad, ofwel? No biggie! Hier laat ik zien hoe je downloaden en installeren Popcorn Tijd iOS-app voor iPhone iPad zonder jailbreak .

Hoe te downloaden en installeren Popcorn Time iOS App op iPhone iPad (iOS 9.3 meegeleverd) zonder Jailbreak

Download Popcorn Time iOS AppStap 1 : Ga naar Instellingen> Algemeen> Datum en tijd> Schakel ‘Set Automatisch’ en verander de datum 1 augustus 2014.

Stap 2: Open Safari, ga dan naar de Popcorn Time iOS-app download site , en klik op het groene vak Popcorn Time iOS-app te downloaden.

Stap 3 : Druk op de knop “Install” om te beginnen met het installeren Popcorn Tijd iOS voor de iPhone iPad iOS-apparaat 9/8.

Stap 4 : Stel de datum terug naar ‘Automatisch instellen’. Hit ‘Trust’ in het pop-up venster. Dan is de klus is geklaard! U kunt eindelijk streamen en kijken Popcorn Time films op uw iPhone iPad zonder jailbreak. Als uw Popcorn tijd is nog steeds niet werkt voor je iPhone 6S, volg de tips omgratis films te downloaden naar iPad Pro iOS 9 .