Prijsdoorbraak Recaro Reha kinderstoelen

Met de veranderde wetgeving per 1 januari 2015 is er veel veranderd in de zorg. Daar waar hulpmiddelen eerst gratis ter beschikking werden gesteld wordt er nu uitgegaan van eigen verantwoordelijkheid, dit geldt ook voor de Recaro Reha kinderstoelen.

Als importeur levert BCS Europe aan de hulpmiddelenleverancier die de producten adviseert of past. In veel gevallen is de tussenkomst van een derde partij niet relevant meer, omdat de meeste mensen zelf weten waar hun kind behoefte aan heeft en wat hen het beste past. Wij zijn welleswaar geen ergotherapeuten, maar kennen als importeur als geen ander alle functies en mogelijkheden van de Recaro Reha kinderstoelen. Samen kunnen wij dus met de ouders of verzorgers de juiste keuze bepalen. Bijkomend voordeel is dat de kinderen niet meer lang hoeven wachten op toestemming van een ambtenaar of een afspraak met een hulpmiddelenleverancier.

Door deze stap over te slaan kiest de consument zijn eigen weg. Door een rechtstreekse levering kunnen wij onze producten dan ook veel scherper aanbieden. In onze showroom bent u welkom om de stoelen te passen en kunt u veelal de stoel uit voorraad meenemen. Wij staan direct voor u klaar.

Heeft u interesse in de door ons zeer scherp geprijsde Recaro Reha kinderstoelen? Neem dan contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.