Reclamefolders online zien

Folder van de Action online bekijken

Ik kan er niet omheen, ontkennen kan ik ook al niet meer mee beginnen: ik ben fan van de Action. Al sinds deze bij ons in het dorp is gekomen moet ik iedere week langs om te zien wat er nieuw is en welke producten weer goedkoper zijn geworden in vergelijking met pakweg een week of twee daarvoor. Hoewel ‘fan’, mijn man noemt het meer ‘verslaafd’, maar zolang hij geen boodschappen doet mag hij zich van mij niet bemoeien met welke winkels ik bezoek.

Ik ben dan wel een fan van de Action, maar de wekelijkse folder ontvang ik niet. Niet alleen die van deze winkel niet, maar wij ontvangen geen één folder. Dat is een bewuste keuze hoor, het is niet zo dat de jongen die bij ons in de wijk bezorgt zijn werk niet goed doet.Wij hebben ervoor gekozen om een sticker op onze deur te plakken, als teken dat wij geen folders en ongeadresseerde post willen ontvangen. Dat is toch zonde van al dat papier? Zoveel folders die je ook online kunt bekijken! Daarnaast denk ik dat de aanbiedingen die online staan veel actueler zijn, een actie op een website is immers gemakkelijker te veranderen dan één die in een folder staat geprint.

Voor meer informatie over Reclamefolders en de folder Action kunt u terecht op de website. Om op de hoogte te blijven van Reclamefolders B.V. hoeft u zich simpelweg alleen maar te registreren op de site om ook een  folder van andere winkels te kunnen zien. Doe net zoals ik, doe het voor het milieu!