Relatie therapie in de regio Breda is mogelijk bij Praktijk voor therapie en begeleiding

Het inschakelen van hulp bij problemen in uw relatie is heel gewoon, deze therapie kun je volgen bij Praktijk voor therapie en begeleiding in de regio Breda, Eindhoven of Tilburg. Het gebeurt weleens dat het even niet lekker loopt in een (huwelijks) relatie. We leven in een flexibele wereld en het is soms ook teveel gevraagd om het huishouden, baan en sociale leven bij te houden. Daarom is het belangrijk om met elkaar te gaan praten, maar hoe doe je dat op een goede manier? Het is belangrijk dat je je gevoelens van frustraties in bedwang weet te houden. Als je dit lastig vindt is een relatie therapie een goede oplossing hiervoor. Dit kun je bijvoorbeeld volgen in de buurt van Breda, maar je kunt ook relatie therapie volgen in de regio van Eindhoven of Tilburg.

Voor relatie therapie is een ervaren therapeut van belang
Een traject van relatie therapie in de regio van Breda, Eindhoven of Tilburg is mogelijk bij Praktijk voor therapie en begeleiding. Zij hebben de ervaring die nodig is bij relatie therapie. Ervaring is belangrijk, maar waarom? Hierdoor weten ze precies hoe ze het proces van herstel kunnen aanpakken door de nodige ervaring. Zij zullen nooit sturen en advies geven in situaties, die beslissing ligt altijd bij jezelf.

Catherina van der Schoot
Als je relatie therapie volgt in de regio Breda, Eindhoven of Tilburg is het handig om te weten bij wie je dit volgt. Dus hier wat achtergrond informatie van Catherina van der Schoot. Ze heeft jarenlange studie gevolgd naar menselijk gedrag en waar dat uit voort is gekomen. Na haar studie hield ze zich bezig met filosofie en onderzoek naar andere culturen en religies. daarna heeft ze de opleiding gevolgd  tot hypnotherapeut, en een vervolgopleiding voor psycho-oncologisch therapeut. Ook weet ze alles van de laatste ontwikkelingen, omdat ze een samenwerking heeft met de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.