Resultaat zien in de sportschool

Over een paar maanden liggen we (hopelijk) allemaal weer in zwemkleding op het strand. De hoogste tijd om weer naar de sportschool te gaan om die decemberkilo’s ervan af te sporten dus! Ondanks het feit dat sporten je een goed gevoel geeft, kan het soms toch ook demotiverend werken. Zo duurt het vaak erg lang voordat je het gewenste resultaat ziet. Je sport natuurlijk niet voor niets. Gelukkig bestaan er tegenwoordig allerlei trucs om je sneller en zichtbaarder resultaat te zien.

Zo zijn er tegenwoordig de supplementen van BMM-supplements. Deze supplementen kunnen een goede aanvulling zijn op je sportvoeding. Deze supplementen dragen bij aan de groei van spieren en versnellen het proces van het verliezen van overtollig vet. U ziet snel resultaat wanneer u deze supplementen gebruikt. De supplementen die te koop zijn bij BMM-supplements, zijn SARM’s. Deze supplementen geven je een extra dosis testosteron en lijken op anabolen, maar dan zonder de negatieve bijeffecten. SARM staat voor selective androgen recceptor modulators.

Als je liever geen extra testosteron in je lichaam wilt, is er ook nog een ander alternatief: rad. Rad laat je lichaam slechts denken dat het extra testosteron krijgt. Omdat je dezelfde dosis energie krijgt als wanneer je wel echt testosteron krijgt, is dit goed om te gebruiken voor het sporten. Omdat het nog een nieuw product is, is het helaas nog niet helemaal duidelijk of er negatieve bijwerkingen zijn, en zo ja, wat deze dan zijn.

Supplementen zijn natuurlijk niet de enige manier om de groei van je spieren te stimuleren. Zo is het ook belangrijk om je voeding aan te passen op je trainingsschema en om regelmatig te trainen. Één keer per week trainen geeft namelijk veel minder snel resultaat dan wanneer je drie tot vier keer per week in de sportschool staat. Let er wel op dat je niet elke keer dezelfde spiergroep traint. Je spieren hebben namelijk tijd nodig om te groeien en te herstellen. Train bijvoorbeeld eens een keer je benen, de volgende keer je buik en de keer erna je armen en je rug. Tot slot is het belangrijk om genoeg en gezond te blijven eten. Wanneer je spiermassa op wilt bouwen is het van belang dat je meer binnenkrijgt dan bijvoorbeeld iemand die als doel heeft om af te vallen.