Rijschool Dordrecht zorgt dat u wel slaagt

Woont u in Dordrecht of omgeving en bent u opzoek naar een rijschool waarbij u wel gegarandeerd bent een slagingskans, bekijk dan de mogelijkheden van Avanti Rijschool Dordrecht. Door een ervaren instructeur bent u ervan verzekerd dat u alle vertrouwen krijgt achter het stuur en op die manier verzekerd wordt van een slagingskans bij het afrijden.

Dé rijschool van Dordrecht heeft jarenlang ervaring

Avanti rijschool heeft al bijna 30 jaar ervaring in het lesgeven in autorijlessen en motorrijlessen. Dit is ook mogelijk omdat er een topteam werkt bij Avanti. De instructeurs zijn goed opgeleid en kunnen zich aan een ieder aanpassen zodat u les krijgt op uw niveau. Bij rijschool Dordrecht kunt u ook terecht als u een bepaalde angst heeft tijdens het rijden. Samen met de instructeur wordt u begeleid om uw angst te overwinnen. De rijschool helpt u vanaf het leren voor de theorie-examen tot aan het halen van het roze pasje.

Voordeel bij de rijschool van Dordrecht

De rijschool Dordrecht heeft scherpe prijzen voor de rijlessen. Tevens kunt u ook een pakket nemen waarbij u voor een scherp tarief al rijlessen en het afrij-examen kunt doen. De pakketten zijn er in verschillende varianten, afhankelijk van de benodigde rijlessen. U kunt de rijschool telefoon bereiken of neem een kijkje op de website en pak uw voordeel bij Avanti rijschool.

Rijschool Dordrecht staat voor goede service en kwaliteit