Ruim aanbod kwaliteitsmachines waaronder een betonschuurmachine

Betonvloeren kunnen ter verfraaiing of verduurzaming op verschillende manieren worden bewerkt. Zowel nieuwe als bestaande vloeren kunnen worden geschuurd of gepolijst. Het ruime aanbod van een Overmat Industries BV betonschuurmachine (kwaliteitsmachines en toebehoren) biedt voor iedere vloer een oplossing. De HTC betonschuurmachine en polijstmachines zijn wereldwijd bekend. Overmat is exclusief dealer in de Benelux van dit kwaliteitsmerk. De betonschuurmachine is verkrijgbaar in een breed assortiment afmetingen en varianten. Afhankelijk van uw behoeftes en het werk dat de machine moet verrichten zijn vele mogelijkheden voorhanden.

De betonschuurmachines kunnen alles aan
Van secuur randen schuren tot grote oppervlakken van wel 1000 m┬▓. De betonschuurmachine wordt ingezet voor vloervoorbereiding, schuren en polijsten van diverse vloersoorten, waaronder beton en natuursteen. Zo heb je de HTC 270, HTC 420, HTC 500, HTC 650 E Classic, HTC 650 HDX, HTC 650 RX, HTC 800 Classic, HTC 80 HDX, HTC 800 RX, HTC 950 RX, HTC 1500 iXT en HTC 2500 iXT. Dezelfde kwaliteit als de originele HTC machines, maar in een vereenvoudigde versie. Alle Greyline betonschuurmachine is simpel en robuust, maar toch stijlvol van ontwerp. De Greyline serie is kosteneffectief. Dit maakt de Greyline betonschuurmachine bijzonder goed geschikt voor de verhuurbranche. Of voor personen die niet dagelijks in hun werkzaamheden behoefte hebben aan een schuurmachine als deze, maar die wel voor kwaliteit kiezen! Van HTC Greyline zijn er de volgende betonschuurmachines: HTC Greyline 270, HTC Greyline HD, HTC Greyline 400, HTC Greyline 450, HTC Greyline 450 HD en HTC Greyline 550.

Diverse merken leverbaar
Een ander merk betonschuurmachine dat Overmat voert is Airtec. Dit Zwitserse merk staat voor degelijkheid en kwaliteit. Naast de betonschuurmachine Airtec BS 270 EL vindt u bij Overmat toepassingen voor frezen van dit merk.