Schoenen repareren bij 12Shoe.nl

Ben jij op zoek naar een goede schoenmaker in de omgeving van Rotterdam? Dan ben jij bij 12Shoe.nl, dé schoenmaker Rotterdam, aan het juiste adres! Deze schoenmaker is de enige echte specialist in Nederland die nog echt gespecialiseerd is in het repareren van schoenen. Waar er vroeger ‘in de goede oude tijd’ op elke hoek van de straat nog een schoenmaker te vinden was, zie je tegenwoordig steeds minder schoenmakers in het straatbeeld gevestigd. Mensen kiezen niet meer voor het repareren van schoenen, maar besluiten in plaats daarvan voor het kopen van een nieuw paar. 

Versleten schoenen laten repareren

Mensen geven tegenwoordig meer geld dan vroeger uit aan het kopen van kleding, wat steeds meer gebruikt wordt om te laten zien wie iemand daadwerkelijk is. Zo zijn er ook jongeren die hun schoenen maar een aantal keer dragen en deze vervolgens in een kast leggen omdat zij weer een nieuw paar hebben gekocht. Datzelfde geldt ook voor schoenen die versleten zijn, waar bijvoorbeeld de zool aan vervanging toe is. Deze worden weggegooid of weggestopt, terwijl deze echt nog te repareren zijn!

Voor meer informatie

Wil jij meer informatie over het laten repareren van jouw schoenen? Ga naar de website van 12Shoe.nl voor een overzicht aan diensten en andere mogelijkheden. Stuur vervolgens jouw schoenen op naar 12Shoe.nl en krijg jouw schoenen helemaal weer als nieuw terug na een reparatie door een echte vakman.