Schoonmaakbedrijf Oldenzaal

Schoonmaakbedrijf Oldenzaal biedt kwaliteit en service
Een schoon pand zorgt voor een frisse uitstraling en maakt werken, leren of verkopen een stuk makkelijker. Of u Ten Dam schoonmaakbedrijf Oldenzaal nu inhuurt voor uw bedrijfspand, school of winkel, wij zorgen altijd voor hygiëne. Onze schoonmakers zijn ieder opgeleid en leveren altijd kwaliteit.

Hebt u interesse? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Wij denken altijd met u mee en presenteren u verschillende opties en daarbij behorende tarieven. We leveren onze diensten op een manier die past bij uw wensen en behoeften.

Schoonmaakbedrijf Oldenzaal is u tot dienst

U kunt Ten Dam schoonmaakbedrijf Oldenzaal inhuren voor verschillende klussen. Als allround gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kunnen we u namelijk op verschillende gebieden van dienst zijn.

Glasbewassing
Ten Dam schoonmaakbedrijf Oldenzaal werkt met een team van gekwalificeerde glazenwassers. U kunt onze glazenwassers om de zoveel weken inhuren, zodat uw glazen altijd schoon en helder zijn.

Gevelreiniging
Het regelmatig reinigen van uw gevel is belangrijk voor de conditie van uw gevel. Een gevel waar schimmel en mos in groeit, is niet bepaald aantrekkelijk en is niet altijd bestand tegen Hollandse weersomstandigheden.

Vloeronderhoud
Ten Dam Facilitair is in te huren voor het professioneel reinigen van uw tapijt en marmoleum en linoleum vloeren. Marmoleum en linoleum vloeren kunnen we tevens voorzien van een waslaag.

Interieurverzorging
Een hygiënisch schoon interieur is van groot belang voor uw medewerkers, klanten en/of leerlingen. Ten Dam Facilitair zorgt altijd voor een schone (werk)ruimte. Wij zijn zowel dagelijks als wekelijks in te huren voor interieurverzorging.