Shisha vs Herbal

In ons land mag je in horecagelegenheden binnen niet meer roken. Wel zijn er speciale shisha lounges waar je dus rustig je waterpijp kunt roken. Hier staan meestal waterpijpen waar je leuk met al je vrienden omheen kan gaan zitten. Wat dan een groot voordeel is, is dat je huis er niet naar gaat ruiken en je ouders hoeven niet mee te genieten met jou en je vrienden.

 

Uiteraard mogen horecagelegenheden mensen dus niet meer binnen laten roken, daardoor moeten shisha lounges zich ook aan bepaalde regels houden. Het is dus het geval dat er enkel in bepaalde daarvoor aangewezen rookruimtes gerookt mag worden. Om speciale rookruimtes te hebben moet je dan ook ruimtes hebben waar niet gerookt mag worden. Als shisha lounge mag je niet je hele zaak als rookruimte aanhouden. Het is voor de eigenaren erg vervelend natuurlijk dat ze niet overal shisha’s neer mogen zetten. Shisha lounges moeten dus van een deel van hun zaak een rookvrij gedeelte maken. Dit is erg vervelend voor ze omdat ze minder mensen toe kunnen laten.

 

Shisha lounges zouden ook nog wat anders kunnen proberen, en dat is een ander soort tabak. Ze zouden in plaats van de normale tabak, herbal tabak gaan gebruiken. Dit zijn kleine geursteentjes die gaan dampen waardoor er warmte en smaak vrijkomt. Het is dus niet echt tabak en mogen daardoor wel overal gerookt worden. Naast dat je het dus overal mag roken is het ook nog eens een stuk minder ongezond dan normaal. Je kunt dus wel zeggen dat het dubbele winst is.. Wanneer je dus graag tabak wilt roken maar dat wel op een gezondere manier wilt doen moet je kiezen voor de herbal tabaksoorten. Wil je wel de echte shisha sensatie, dan adviseren we je gewoon te kiezen voor de ouderwetse shisha tabak. Er is een erg groot assortiment dus er is altijd voor iedereen wat. Let dus goed op als shisha lounge eigenaar, de boetes zijn vrij hoog die worden opgelegd voor het binnen roken.