Speeltjes kopen

Dildo kopen

Dildo’s zijn verkrijgbaar  van verschillende materialen! Een dildo van staal wordt vaak gekozen omdat die zich snel aanpast aan je lichaamstemperatuur terwijl anderen kiezen voor een dildo van staal omdat dit materiaal kan worden gecombineerd met elektrische stimulatie. Dildo’s van siliconen of vinyl zijn voor diegenen die van zachte en mooie levensechte dildo’s  houden.

Ga je liever voor een stijlvolle dildo? Kies dan een glazen dildo. Deze dildo’s hebben naast het voordeel dat ze gemakkelijk te reinigen zijn ook heel eenvoudig in te brengen. Zoals je kan zien,  zijn de mogelijkheden om een dildo te kopen eindeloos , blader door het assortiment dildo’s  en je zal zeker een geschikte dildo voor jezelf  vinden

Natuurlijk gaat er niets boven een echte penis maar toch heeft een dildo enkele voordelen die alleen hij kan bieden! Gaat seks met een partner niet lukken, de dildo staat er altijd. Heb je echte verlangens, een dildo is meteen paraat en hij wordt niet eens slap! Het maakt niet uit hoe vaak het moet gebeuren, de dildo kan tot het einde door. Potentie problemen? Een dildo niet!

 

Glijmiddel en het gebruik van dildo’s

Wanneer je een dildo wilt gebruiken, zorg ervoor dat je altijd glijmiddel bij de hand hebt. Het helpt bij het inbrengen van de dildo en het voorkomt pijn. Zorg er altijd voor dat je een glijmiddel gebruikt dat  compatibel is met het materiaal van de dildo. Glijmiddel op waterbasis is in feite voor elke dildo te gebruiken maar gebruik nooit glijmiddel op siliconen basis voor een dildo gemaakt van siliconen.

 

Vibrator kopen

Een vibrator is voor de moderne vrouw niet langer taboe. Vanwege de toegenomen vraag, kan je een breed scala van vibrators bij vibrator-dildo-kopen.nl  vinden. Vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten met ieder zijn eigen doel.  Populair zijn siliconen vibrators zowel op batterijen als oplaadbaar. Of je nu op zoek bent naar je eerste vibrator of je bent een kenner op het gebied van vibrators – in onze sexshop vind je ze allemaal.

Laten we beginnen bij het begin: Wat is een vibrator eigenlijk? Velen verwarren een dildo en vibrator nog steeds met elkaar maar het is eigenlijk heel simpel: een vibrator trilt, een dildo niet. Maar je hebt ook gelijk wanneer je zegt een vibrator is niets anders dan een vibrerende dildo die vaginaal of anaal ingebracht kan worden  en veel plezier (en orgasmes) teweeg brengt en dat  enkel de trillingen het verschil maken. Nog niet zo lang geleden  was er alleen de klassieke rechte vibrator gemaakt van hard plastic. Inmiddels zijn er talloze versies, dat is waarom we willen dat u bladert door het grote assortiment vibrators.