Sterkere triceps met krachttraining

je dankzij krachttraining vet verbrandt. Beginnen met krachttraining lijkt eenvoudig, maar er komt zeker het één en ander bij kijken.

Krachttraining

Om gewicht te verliezen is naast cardiotraining ook krachttraining belangrijk. Want meer spiermassa betekent dat je lichaam de hele dag door meer calorieën verbrandt. Als je begint met krachttraining is het raadzaam om een personal fitness coach te benaderen. Zo’n persoon kan je vertellen welke oefeningen je kunt doen om spiermassa te winnen tijdens de krachttraining. Een personal fitness coach zal ook verschillende oefeningen in je schema opnemen die gericht zijn op het trainen van verschillende spiergroepen. Het trainen van meerdere spiergroepen is namelijk raadzaam om progressie te blijven te boeken.

Voeding voor grotere triceps

Begin je met krachttraining voor grotere triceps dan is alleen hard trainen niet voldoende. Een slecht eetpatroon kan je je spiergroei zelfs negatief beïnvloeden. Let daarom goed op je voeding. Suikers en koolhydraten kun je beter laten staan. Uiteraard heb je wel koolhydraten en suikers nodig, maar te veel is niet goed. Zoek een eetschema wat bij jou past. Bedenk recepten die lekker maar ook gezond zijn. Ook hier geldt weer: al het begin is moeilijk, maar het is de moeite zeker waard. Daarnaast is het ook belangrijk om verschillende tricep oefeningen uit te voeren. Zo raakt je lichaam niet gewend aan de beweging en blijf je het continue prikkelen.