Terrastegels van natuur steen voor iedere tuin

Wilt u uw tuin (opnieuw) inrichten? Dan kan een mooi terras niet ontbreken. Om een terras te kunnen maken, heeft u natuurlijk terrastegels nodig. Terrastegels die sterk, mooi én uniek zijn, zijn de terrastegels van natuur steen. Dit is een product recht uit de natuur, waar terrastegels van zijn gemaakt. Deze gaan lang mee, doordat ze tegen alle weersomstandigheden kunnen. Ze staan in elke tuin en zijn te combineren met planten en ander groen. U vindt de bij Natuursteen Meterik.

Meer over Natuursteen Meterik

Natuursteen Meterik verkoopt allerlei producten, allemaal gemaakt van natuursteen. Denk aan terrastegels, vloeren, sanitair en vensterbanken. Deze worden allemaal gemaakt in hun eigen zagerij. Het bedrijf begon in 2006, maar is ondertussen verhuisd, ontwikkeld en gegroeid, waardoor het is geworden zoals de showroom in Hegelsom nu is. De showroom is 10.000 vierkante meter en is compleet gevuld met prachtige producten van natuursteen.

Ook online

U hoeft echter niet langs te komen in de showroom. Ook via de website kunt u alle producten bekijken, lezen over de producten en het bedrijf en vragen stellen. Het is zelfs mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Ga daarom snel naar de website voor het assortiment en de contact- en adresgegevens.